MarbsLifestyle.com

Stagiair(e) Hospitality & Concierge Services

Zo ziet jouw werkdag eruit!

Tijdens het hoogseizoen kan het behoorlijk druk zijn op ons kantoor in Marbella. Iedereen houdt ons platform in de gaten en om die perfecte spot te kunnen bemachtigen bellen ze naar kantoor, sturen ze een appje via Whatsapp of sliden ze in onze DM. Jij weet precies wie je moet bereiken bij welk restaurant of die ene hippe beachclub waar een epic event wordt georganiseerd. Jij weet op welke knoppen je moet drukken om onze gasten op hun wenken te kunnen bedienen en ze de tijd van hun leven te geven. Je bent de hele dag druk met het bespreken van wensen, het plannen van afspraken en het onderhouden van contact met deelnemende leveranciers. Dit doe je allemaal vanuit ons kantoor in Marbella en na werktijd duik je lekker de zee in en later op de avond bezoek je zelf een van de epische events die de hele zomer georganiseerd worden zodat je de volgende keer nog beter de gast kan helpen in het boeken van hun dagje/avond uit.

Waarom past deze vacature bij jou?

  • Je volgt, bij voorkeur, een (HBO) opleiding in de richting van Toerisme,
  • Hotel, Hospitality of Event Management.
  • Je bent gastvrij zowel in persoon als aan de telefoon.
  • Je bent secuur en georganiseerd.
  • Naast vloeiend Nederlands, spreek je zeer goed Engels en bij voorkeur ook Spaans.
  • Tijdens deze stage zul je meewerken op de reserveringsafdeling dus het betreft geen afstudeerstage waarbij alleen onderzoek gedaan moet worden.

What’s in it for you?

Het team van MarbsLifestyle.com is een klein, jong en super gezellig team. Je krijgt tijdens je stage natuurlijk alle coaching die je nodig hebt om deze stage met succes af te sluiten. Daarnaast geniet je van jouw tijdelijke leven in Marbella en krijg je ook nog een stagevergoeding van €250 per maand. Je wordt in contact gebracht met een relatie uit ons netwerk waar je gedurende jouw stage mogelijk kan verblijven.

MarbsLifestyle.com Unlock the secrets!

Marbslifestyle.com is het locatie- en inspiratieplatform voor alles wat je wil weten over Marbella en de omgeving. Op dit platform vind je de beste restaurants, de beste beachclubs en andere activiteiten die jouw reis onvergetelijk maken is er ook een evenementenkalender met informatie over de meest luxueuze, mindblowing en unieke evenementen die Marbella te bieden heeft.

Hoe drink jij je koffie?

Wil je eens komen babbelen en rondneuzen of dit is waar je naar op zoek bent? Zoek Lissa op LinkedIn op of stuur een mailtje en wie weet zit jij in april in Marbella en heb je de beste zomer van je leven!